Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Скала-Подільська громада відзначала 25-у річницю незалежності України

Дата: 25.08.2016 16:56
Кількість переглядів: 1259

Фото без опису

У Скалі-Подільській з нагоди 25-ої річниці Незалежності України було започатковано нову цікаву традицію – велопробіг патріотів. Метою велопробігу є популяризація ідей патріотизму, поваги до ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, вшанування пам’яті учасників АТО, загиблих при захисті незалежності Вітчизни, пропагування здорового способу життя.

Участь у спортивному дійстві взяли активні громадяни різного віку.

Фото без опису

Учасники заходу зібрались на площі біля школи, де їх зустрів селищний голова Мирончук Віктор Павлович. Під час мітингу було покладено квіти до пам’ятника воїнів небесної сотні. 

Важливим моментом духовно-патріотичної акції було благословення та окроплення свяченою водою учасників велопробігу, який провів о. Василь Германюк на шкільній площі та о. Ілля Негір на подвір’ї церкви.

Фото без опису

Всі учасники були поділені на дві групи. Молодша – 13 учасників віком від чотирьох до дев’яти років і старша група, яка складалась з 23-х учасників, наймолодшому з яких було десять років, а найстаршому більше п’ятдесяти.

Найменші учасники разом із дорослими здійснили велопробіг від Скала-Подільської ЗОШ І-ІІІ ст. до пам’ятника Богдану Хмельницькому і назад.

Фото без опису

А старші учасники проїхались маршрутом: Скала-Подільська – Гуштин – Лосяч.

Сподіваємось, що такі велопробіги стануть традицією у нашій об’єднаній територіальній громаді і будуть проходити кожного року.

Селищна рада ще раз сердечно вітає усіх жителів громади із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!

Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни. Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Від усієї душі зичимо усім жителям об’єднаної територіальної громади міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, успішного навчання, подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь